PARTICULIER

Elke tuin, van ontwerp tot onderhoud

U wilt een tuin, om in te kunnen genieten. Een tuin, die aansluit op uw huis en uw stijl en mooi is in alle jaargetijden. Klassiek of modern, met veel beplanting of juist wat meer bestrating, een vijver, verlichting of speelruimte voor de kinderen. Bij Van Winsen Tuinen & Bomen krijgt u een tuin of balkon passend bij uw wensen. Klein of groot, luxe of eenvoudig: wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud.


Advies en onderhoud 

Wilt u alleen deskundig advies, of een professionele renovatie van uw bestaande tuin? Wij ondersteunen u in alle stadia. Bijvoorbeeld voor het snel en vakkundig kappen van bomen of het volledig leeghalen van uw tuin. Ook voor dergelijke ingrijpende klussen beschikken wij over de juiste kennis en gereedschap. En uiteraard zorgen wij voor een efficiënte afvoer van het hout en tuinafval.
 

Onderhoudscontract

Bij ons kunt u ook terecht voor het regelmatig onderhouden van uw tuin of park. Met een onderhoudscontract komen wij een paar keer per jaar langs, om uw tuin in optimale conditie te houden. U heeft er geen omkijken naar!
Bent u toe aan een nieuwe tuin of wilt u het onderhoud aan uw bestaande tuin toch liever uit handen geven? Bel ons voor informatie of een vrijblijvend gesprek.

Bekijk onze projecten                Neem contact op

Particulier