OVER ONS

Allround ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen

Van Winsen Tuinen & Bomen is een allround, toonaangevend hoveniers- en boomverzorgingsbedrijf. Gevestigd in Voorhout werken wij het hele jaar door met een professioneel en deskundig team. Voor particulieren verzorgen wij het  tuinontwerp, de aanleg en het onderhoud van de mooiste tuinen en balkons; maar ook aan groenprojecten bij verschillende bedrijven en overheidsinstellingen.

Onze werkwijze

Een eerste oriënterend gesprek is bij ons altijd vrijblijvend en kosteloos. Wij luisteren naar uw wensen, dragen praktische tips aan en helpen u uw gedachten en ideeën op een rijtje te zetten. Als wij vervolgens voor u aan de slag mogen, om uw tuinwensen te verwezenlijken, brengen wij de werkzaamheden in kaart en bepalen wij wat nodig is aan materialen, beplanting en vakspecialisten. Hierna volgt een werkbeschrijvende offerte. Indien gewenst, kan deze offerte persoonlijk met u worden doorgenomen. Na een eventuele bijstelling en definitieve goedkeuring starten wij de werkzaamheden. Tijdens die werkzaamheden heeft u als opdrachtgever altijd een vast aanspreekpunt.

PROJECTEN


Van Winsen Tuinen & Bomen is een allround, toonaangevend en middelgroot hoveniers- en boomverzorgingsbedrijf. Gevestigd in Voorhout werken wij het hele jaar door met een professioneel en deskundig team aan groenprojecten bij verschillende bedrijven en overheidsinstellingen. Maar ook voor particulieren verzorgen wij ontwerp, aanleg en onderhoud van de mooiste balkons, tuinen en parken. Neem vooral een kijkje bij onze projecten pagina